Aluminium Jaloezieën

Aluminium Jaloezieën

"Strakke lijnen, maximale flexibiliteit."

Flexibele Lichtinval en Privacy op Kantoor

Met aluminium jaloezieën kunt u het zonlicht heerlijk naar binnen laten schijnen. Hierdoor oogt het kamer veel meer open. Door de lamellen te kantelen kunt u de juiste mate van lichtinval bepalen. Daarnaast kun u meer privacy creëren door de jaloeziën dicht te kantelen.

Lichtinval naar Wens

Aluminium jaloezieën bieden de flexibiliteit om de hoeveelheid binnenkomend licht naar wens te regelen. Door de jaloezieën te kantelen, kunt u de perfecte balans vinden tussen voldoende daglicht en comfort in uw werkruimte. Dit zorgt voor een open en aangename sfeer op kantoor.

Eenvoudige Privacyregeling

Naast het regelen van de lichtinval, kunt u met aluminium jaloezieën ook eenvoudig privacy creëren. Door de jaloezieën dicht te kantelen, kunt u ongewenste inkijk voorkomen en een gevoel van beslotenheid in uw kamer realiseren. Dit is ideaal voor vergaderingen of wanneer u ongestoord wilt werken.

Makkelijke Bediening

Het kantelen van de jaloezieën kunt u heel eenvoudig doen door middel van de tuimelfunctie en een optrekkoord. Bij de kleinere lamellen kunt u de jaloezieën tuimelen met een kunststof tuimelstok. Deze gebruiksvriendelijke bedieningselementen maken het eenvoudig om de jaloezieën naar wens aan te passen.

Interior Design

Ontdek hoe wij uw interieur kunnen transformeren met onze expertise in raamdecoratie en advies op maat.